Мaкедонска пејачка стана мајка по втор пат

Loading...

Македонската пејачка Елена Петреска денеска се породи и стана мајка на малечката Софија.Таа радосната вест ја објави на социјалните мрежи.
„Денеска во 15.05 часот, Михаел си доби сестричка! Добредојде Софија. Сега сме побогати за уште една прекрасна енергија која само децата можат да ја дадат! Те сакаме!“ – напиша среќната мајка.
Таа радосната вест ја објави на социјалните мрежи.
„Денеска во 15.05 часот, Михаел си доби сестричка! Добредојде Софија. Сега сме поб

loading...