Македонска ситуација: Искрена молба од станарите до крадците на чергичето!

Погледнете ја искрената молба од едни станари….Откако еднаш им го украле чергичето од пред врата решиле да им се обратат на крадците. 
Па го замолиле тој што има намера да го украде, да не го прави тоа! Па му порачуваат слободно да заѕвони и тие ќе му дадат 150 денари. 
Образложението за тоа е дека поскапо ги чини одењето до пазар.
Ние само ќе додадеме дека ова е уште една од многуте македонски несекојдневни ситуации!
 Откако еднаш им го украле чергичето од пред врата решиле да им се обратат на крадците. 
Па го замолиле тој што има намера да го украде

Пронајдете не на следниве мрежи: