Македонската логика

Логиката на Македонците.Не  е важно што ќе го загубат денот чекајќи, важно е дека е бесплатно.
Извор: ohrigani.mkНе  е важно што ќе го загубат денот чекајќи, важно е дека е бесплатно.
Извор:

Пронајдете не на следниве мрежи: