Македонски актери ќе играат стриптиз на 8-ми март

На 8-ми март ќе се одржи урнебесна претстава во Театар Комедија.На сцената ќе видиме 6 млади момци како ги задоволуваат фантазиите на дамите.
Претставата „Вардарски пастуви“ ќе има премиера на денот на жената. На сцената ќе има и машки стриптиз.
Затоа, претставата можат да ја гледаат само лица кои имаат наполнето 17 години.
Шесте згодни момци и познати актери се: Илија Илиоски, Жарко Димоски, Атанас Атанасовски, Едмонд Сотир, Валентин Костадиновски и Столе Мицов.На сцената ќе видиме 6 млади момци како ги задоволуваат фантазиите на дамите.
Претставата „Вардарски пастуви“ ќе има премиера н

Пронајдете не на следниве мрежи: