Македонски министер се жени со поранешна водителка на „Сител“

Loading...

Свадба ќе има во македонската влада откако неколку медиуми објавија дека министерот за странски инвестиции Веле Самак ќе се жени со поранешна водителка на „Сител“, Бојана Ацева – Андонова. Оваа информација ја потврдија и извори на Пресс24 во македонската влада. 
Свадбата на министерот и поранешната водителка е предвидена да се одржи во Прилеп на 7-ми септември. 
Министерот Веле Самак по втор пат застанува пред олтар. По 11 годиини брак, тој во 2010 се разведе од Роксана со која има и ќерка. Оваа информација ја потврдија и извори на Пресс24 во македонската влада. 
Свадбата на министерот и поранешната водителка е предвидена

loading...
Loading...