Македонските кошаркари ќе се сретнат со обожавателите

Loading...

Македонските кошаркарски репрезентативци пред заминување за ЕП во Загреб ќе се сретнат со своите обожаватели. Средбата што ќе се одржи денеска, во 18:00 часот, во Cineplexx, City Mall Skopje, ќе биде можност на кошаркарите да им се даде поддршка, да им посакаме убедливи победи во претстојните натпревари и успешен пласман.Посетителите на настанот ќе можат да остварат непосреден контакт со кошаркарите, да разговараат, разменат очекувања, надежи и да се фотографираат со своите кошаркарски идоли.
Овој настан ќе претставува своевидно испраќање на нашите најдобри кошаркари на Европското Првенство. Организаторот на настанот, Македонската Кошаркарска Федерација, за пријателите на кошаркарската репрезентација подготвија изненадувања, баскети и маици со автограми.Посетителите на настанот ќе можат да остварат непосреден контакт со кошаркарите, да разговараат, разменат очекувања, надежи и да се фотографираат с

loading...
Loading...