Мал чекор за човекот, голем за човештвото

Loading...

One small step е профил постер за мисијата Аполо11, кога Нил Армстронг за прв пат зачекори по површината на Месечината. Постерот е инспириран од нацртите на НАСА од 1967, објаснувајќи ги чекорите кои треба да одведат до тој мал чекор.Елементите од оригиналните нацрти на НАСА се ажурирани со времињата како што се одвивале етапите од мисијата.
Детално сликата може да ја разгледате на kickstarter

by ktnexus. Explore more infographics like this one on the web's largest information design community – Visually.

Елементите од оригиналните нацрти на НАСА се ажурирани со времињата како што се одвивале етапите од мисијата.
Детално сликата може да ја ра

loading...
Loading...