Малиот Кристијан Воденски со поддршка ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА: Сакам македонско знаме да носам, сакам македонска химна да слушам кога победувам

Loading...

Кристијан Воденски, 11-годишниот млад и талентиран борач, кој живее во Франкфурт, даде поддршка на граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“.Кристијан Воденски беше номиниран за наградата „Чудо од дете“ во боречките спортови во Германија, каде заврши втор.

-Сакам Македонско знаме да носам, сакам Македонска химна да слушам кога победувам. Јас ја сакам Македонија, напиша Кристијан Воденски на Фејсбук.

Кристијан Воденски беше номиниран за наградата „Чудо од дете“ во боречките спортови во Германија, каде заврши втор.

loading...