Малиот Марко ја удостои македонската публика со маестрална изведба на „Зајди, зајди“!

Loading...

Босанецот Марко Бошњак (11), со својата изведба на „One nigth only“ на „Пинкови ѕвездички“ преку ноќ стана сензација на Балканот.На „Јутјуб“ тој постави ново видео на кое ја пее антологиската „Зајди, зајди“, а со изведбата на оваа македонска песна уште повеќе ги придоби симпатиите на публиката со својот извонреден глас.
Тој со сигурност го поплочува патот кон успехот и добива нови обожаватели од сите возрасти, кои му се восхитуваат на убавиот глас.

Потсетете се на изведбата на „One nigth only“ на која не само жирито, туку и самиот Марко не можеше да ги задржи солзите.
На „Јутјуб“ тој постави ново видео на кое ја пее антологиската „Зајди, зајди“, а со изведбата на оваа македонска песна уште

loading...
Loading...