Малиот син на Тајчи на емотивен начин се прости од татко му

Сопругот на некогаш познатата пејачка Тајчи, почина по долгата борба со ракот.На емотивен начин од него се прости и самата Тајчи, но голема тага во себе кријат и нивните деца, а најмладиот син со една фотографија ги расплака сите.
Дванаесетгодишниот Блејс објави цртеж на кој е напишан датумот и времето на смртта на неговиот татко.
На хартијата го нацртал и Капетанот Америка, како што го нарекувал татко му за време на неговата борба со ракот.
-Никогаш нема да те заборавиме и секогаш ќе те сакаме-порачал син му Блејс.
Тајчи долго време се бореше за својот сопруг. Беше со него, организираше концерти, собираше пари за лекување.
Сепак последните денови на Метју беа тешки за целото семејство.
На емотивен начин од него се прости и самата Тајчи, но голема тага во себе кријат и нивните деца, а најмладиот син со една фотографија ги расплака

Пронајдете не на следниве мрежи: