Малолетната ќерка на Мајкл Џексон бремена?!

Loading...

Фановите на Мајкал Џексон се разнежниле кога  виделе неговата ќерка Парис Џексон дека има труднички стомак.Парис е забележана на вечера со момчето. Под маичката и ѕиркал стомак кој оставал впечаток дека девојката е бремена. Сега сите зборуваат за нејзиното меше.
Многумина и праќале пораки дека нејзината бременост е “неочекувана и прекрасна и дека мораат да наздрават со полна чаша вино“, и дека се горди на нејзе и дека тоа е феноменална вест за семејството Џексон.Парис е забележана на вечера со момчето. Под маичката и ѕиркал стомак кој оставал впечаток дека девојката е бремена. Сега сите зборуваат за нејзино

loading...
Loading...