Манекенката со оваа фотографија ги вознемири сите фанови!

Loading...

Една од најбараните макекенки Кара Делевињ ги вознемири сите со објавувањето на фотографијата.На фотографијата се гледаат нејзините раце на кои има игли и цефчиња за инфузија. 
Таа на Инстаграм ја објави оваа фотографија. А веднаш по објавувањето следеа низа на коментари. 
Иако сликата изгледа многу вознемирувачко таа само примала витаминска терапија бидејќи била настината. Нејзините фанови немаат причина за грижа.
 На фотографијата се гледаат нејзините раце на кои има игли и цефчиња за инфузија. 
Таа на Инстаграм ја објави оваа фотографија. А ведн

loading...
Loading...