Манојлоски: ВМРО-ДПМНЕ ќе го поддржи СДСМ по насока на Груевски, се` со цел да не го изгубиме ова парче земја

Loading...

Пратеникот во собранието на Република Македонија, Горан Манојлоски вели дека пратениците на ВМРО ДПМНЕ се подготвени да го подржат Зоран Заев во формирање на малцинска Влада.-Доколку станува збор за зачувување на унитарноста на државата, не менување на нејзиниот карактер, тогаш ВМРО-ДПМНЕ секако дека ќе го поддржи СДСМ по насоки на претседателот Никола Груевски, се со цел да не го изгубиме ова парче земја што го имаме, рече Манојлоски.
Целиот разговор од гостувањето на Манојлоски во регионалната телевизија Ултра погледнете го во видеото.-Доколку станува збор за зачувување на унитарноста на државата, не менување на нејзиниот карактер, тогаш ВМРО-ДПМНЕ секако дека ќе го поддржи СДСМ

loading...