Мапа на моќта во Европа- Кои се владетелите на Стариот Континет?

Loading...

Ова е мапата на владителите на Европа. На оваа слика која кружи низ Интернет, на местото на секоја држава се претставени најмоќните ликови и најчестите претседатели.Убедливо најголема е фотографијата на рускиот претседател Владимир Путин. Потоа следат ликовите на Франсоа Оланд и Ангеле Меркел, додека на местото на Србија е претседателот Томислав Николиќ.Убедливо најголема е фотографијата на рускиот претседател Владимир Путин. Потоа следат ликовите на Франсоа Оланд и Ангеле Меркел, додека на местото

loading...
Loading...