Марија Нацева се навежба

Како што може да се види од приложената фотка таа се навежба и тоа делува јако…Очигледно на Марија сега и е таргет да ги извежба рацете, поточно рамениците. Како што можете да забележите тоа добро и оди. Марија е една од најдобро градените македонки. 
Барем ние така мислиме! 
 
 
 

Пронајдете не на следниве мрежи: