Марија Шерифовиќ ги испровоцирала Станија и Јована!

Loading...

За време на гостувањето на Јована Николиќ кај водителот Огњен Амиџица друштвените мрежи буквално „гореле“. Познатите личности се здружиле и колективно го поддржале пејачот Алибабиќ.
Преку Саше Видиќ, Тијана Дапчевиќ, Сонја Лазетич и многу други се огласила и Марија Шерифовиќ.
„Ретарду глуп, ретарду ограничен, ретарду мутав“! – ова го напишала пејачката на Твитер, а потоа се надоврзала и приказната на Јована во однос со старлетата Станија Добројевиќ.
Дали сега Станија ќе и прости на госпоѓата Алибабиќ?
„Прости и! Биди голем човек!“- додала Марија и со тоа се здобила со голем број на позитивни коментари. 
 Познатите личности се здружиле и колективно го поддржале пејачот Алибабиќ.
Преку Саше Видиќ, Тијана Дапчевиќ, Сонја Лазетич и многу други с

loading...
Loading...