Марија Шерифовиќ останала без куфер во Лос Анџелес!

Loading...

Познатата пејачка отпатувала за Лос Анџелес, но точно на почетокот на нејзиното патување и се случило нешто што не очекувала…На аеродромот и ги изгубиле куферите, но таа сепак не дозволила тоа да биде пречка за нејзиниото патување.

Нема место за нервирање, тоа не е ништо страшно- вели Марија која секојдневно се фотографира со своите пријатели покрај базенот и лускузната вила во која престојува.На аеродромот и ги изгубиле куферите, но таа сепак не дозволила тоа да биде пречка за нејзиниото патување.

loading...
Loading...