Маринела Џогани се засрами од својот татко!

Loading...

Сите бевме сведоци на тоа дека Џогани претера. Логично е како татко да ја заштитува својата ќерка, но се треба да биде во границите на нормалата.За разлика од него неговата ќерка  е доста смирена и вели дека нема лош збор за никого.
Таа уште на самиот старт кажала  дека сака да се покаже пред публиката и дека не сака татко и да и сними албум сака сама да успее и изгради кариера.
Нејзината желба уште од почетокот беше Кристина Ковач да и биде ментор. Жена која од самиот старт со целата своја енергија и поддршка застана зад нејзе. Радоста на сите кога поминуваа понатаму беше огромна. Кристина самата изрази големо жалење за излегувањето на Маринела заедно со Фифи.
 За разлика од него неговата ќерка  е доста смирена и вели дека нема лош збор за никого.
Таа уште на самиот старт кажала  дека сак

loading...
Loading...