Марјана и Илија на чекор до финалето!?

Loading...

Првата сезона на танцот со ѕвездите полека влегува во својата завршница. Видовме многу добри настапи, многу повреди, навреди, озборувања… Се на се го привлече нашиот интерес целосно.
Она што секако се издвојува гледавме квалитетен танц. И гледавме се подобри и подобри настапи секоја недела. Ѕвездите навистина се потрудија. Вежба и напредуваа секој нареден танц.
И послабите секоја недела отпаѓаа. Некои дури и се повредуваа и беа објективно спречени да продолжат. Но, некои иако повредени, продолжуваа и не се откажуваа.
За сега да дојдеме пред последното гласање и пред самото финале. Сега е последниот момент со гласање да се потврди вашиот фаворит и да му се даде неопходната поддршка. Имаше некои забуни дека ако досега сте гласале се е во ред. Не беше јасно објаснето дека секоја недела треба за вашиот фаворит да се повтори гласањето…
Имате ли фаворит? Гласавте ли досега? Можеби Марјана? Или Илија и Александар? Помеѓу двајцата џентлмени. Некако ми се чини дека е добро во финалето да има и една девојка-ѕвезда..
Таа храбро се држеше, упорно вежбаше, стоички ги издржа сите повреди и дојде дотука… До пред самото финале. Сега е ред на фановите да се произнесат. Да ја дотераат до финалето, а таму нека покаже што знае. И верувам дека ќе се избори за своето место на пиедесталот на првата сезона на ТАНЦОТ СО ЅВЕЗДИТЕ.
Како и да е, наскоро ќе знаеме. И на сите им посакуваме многу среќа.
Во меѓувреме погледнете ги последните два танца на Марјана со Илија од последната епизода…
Првата сезона на танцот со ѕвездите полека влегува во својата завршница. Видовме многу добри настапи, многу повреди, н

loading...