Марјановиќ веќе ја заборавиле Јелена: Зорица сама на гробишта, Зоран повеќе не доаѓа?!

Никој од членовите на семејството Марјановиќ, сопругот Зоран, свекорот  Владимир, свекрвата Зорица и деверотМилош не одат на гробот на свирепо убиената пејачка Јелена Марјановиќ.Имено, екипа на српски Информер го поетила гробот на Јелена Марјановиќ, а од чуварот на главната капија дознале дека семејството Марјановиќ веќе дестина дена воопшто никој не доаѓа на гробот на Јелена.
Како што им било кажано, на гробот била видена само мајката на Јелена, Зорица, која доаѓа скоро секој ден.

Потсетуваме, во рамките на полициската истрага, сите членови на семејството Марјановиќ ќе бидат повторно повикани на сослушување, бидејќи во полиција сметаат дека се на работ да ги „скршат“ и да ги натераат да откријат се што занаат  за убиството на Јелена Марјановиќ.Имено, екипа на српски Информер го поетила гробот на Јелена Марјановиќ, а од чуварот на главната капија дознале дека семејството Марјановиќ веќе де

Пронајдете не на следниве мрежи: