Марта Савиќ направи скандал на свадба: Била кума, а еве што сторила…

Loading...

Пејачката Марта Савиќ, сопругата на Миле Китиќ, била сведок на општинско венчавање на еден естраден пар, продуцентот Мирко Гавриќ и  Драгана Ракчевиќ.Марта Савиќ, фолкерката која му е сопруга на Миле Китиќ, ја доби честа да биде кума на свадбата на продуцентот на Гранд, Мирко Гавриќ и неговата избраничка, пејачката Дргана Ракчевиќ. 
Марта иако беше кума, направи скандал и замалку ќе ја расипеше цела церемонија, бидејќи како што вели ја заборавила дома личната карта.

„Доцнев  на свадбата, ја загубив личната карта од паника, а како да ги венчаме младите без лична карта. Се беше од возбуда, ја држев во рака и ја снема“, рече пејачката.
За среќа, таа ја нашла личната карта и свадбата поминала во најдобар ред.Марта Савиќ, фолкерката која му е сопруга на Миле Китиќ, ја доби честа да биде кума на свадбата на продуцентот на Гранд, Мирко Гавриќ и неговата из

loading...