Масерка орално задоволувала фудбалер, а останатите играчи ги снимале?!

Ова се случило во мај при промоцијата на екипата Ленсбург во петтата лига на Швајцарија. Веста ја објави швајцарскиот „Блиц“, а целата работа да биде уште полоша, масерката додека го задоволувала играчот, останатите неговите колеги од тимот го снимиле со мобилните телефони.
 Управата веднаш донела одлука масерката да добие отказ, а медиумите во Швајцарија поради заштита на идентитетот ја нарекоа „Кармен“.
„Јас сум жртвено јагне, некој мораше да биде виновен, а најлесно беше мене да ме обвинат. Тоа беше многу непријатно. Прославата излезе надвор од контрола, јас имам дупка во меморијата и едвај се сеќавам на инцидентот. Дури мислам дека нешто ми ставија во пијалокот и бев дрогирана“, е изјавата на „Кармен“.Управата веднаш донела одлука масерката да добие отказ, а медиумите во Швајцарија поради заштита на идентитетот ја нарекоа „Кармен“.

Пронајдете не на следниве мрежи: