Масовна поддршка за претседателот Иванов!

Loading...

Масовна поддршка за претседателот Иванов! Вистински лидер, достоен на предизвикот и тежината на функцијата. Почит за вас Претседателе Иванов, Ова се одлики на морален и одговорен човек кон својата држава и својот народ, Браво Претседателе ! Ви се поклонувам за од срце кажаното !… Ова се само дел од коментарите во кои се изразува поддршка за претседателот Ѓорге Иванов по донесената одлука да ја зачува унитарноста и суверенитетот на државата.

Вистински лидер, достоен на предизвикот и тежината на функцијата. Почит за вас Претседателе Иванов, Ова се одлики на морален и одговорен човек кон

loading...