Маврово како разгледница од бајките

Снежна покривка ги прекри македонските планини.Иако календарски само што започна есента, вчера заврна првиот снег на планините, а веќе денес на Маврово и Попова Шапка е измерена снежна покривка од неколку сантиметри.

Иако календарски само што започна есента, вчера заврна првиот снег на планините, а веќе денес на Маврово и Попова Шапка е измерена снежна пок

Пронајдете не на следниве мрежи: