Маж почина откако ја отвори „Пандорината кутија“

Мистериозна смрт се случи во Коимбра, Португалија откако 37 годишен маж ја отвори таканаречената Пандорина кутија. Странските медиуми известуваат дека неговата мсрт е вистинска мистерија. 
Покрај неговото мртво тело била пронајдена кутија, која наликлувала на онаа познатата Пандорина кутија. 
Истрагата покажала дека кутијата која била до неговото тело содржела некои хемиски состојки, кои се пратени на дополнително истражување. 

Таткото на починатиот маж, изјавил дека неговиот син бил сосема нормален, со нормална работа и живот и не знае како оваа „Пандорина кутија“ се нашла во неговиот стан и има некаква улога во неговата смрт. 
Пандорината кутија е артефакт која е дел од Грчката митологија. Кутијата која и била дадена на девојката Пандора содржела цело зло на оваа планета. 
Останува мистерија смртта на овој човек и како тоа оваа кутија која доста наликува на Пандорината се нашла до неговото мртво тело. Странските медиуми известуваат дека неговата мсрт е вистинска мистерија. 
Покрај неговото мртво тело била пронајдена кутија, која нали

Пронајдете не на следниве мрежи: