Мажите открија КАКО препознаваат дали девојката е добра во кревет!

Loading...

Не е лесно да се препознае која девојка е добра во кревет. Понекогаш може да биде онаа која мистериозно се смешка, а понекогаш онаа која изгледа невино и нежно.Неодамна е спроведена анкета меѓу мажите на кои им беа поставени најчести прашања во врска со сексот, па еве што одговориле:
Како однапред да препознаат дали жената е добра во кревет?
„Ако сака да флертува, знам отприлика што да очекувам.“
„Жената која знае што сака дури и кога мали нешта се во прашање, како тоа каде и што ќе вечераме, најверојатно знае и што сака во сексот. Ист е случајот кога се отворени, јасни, директни и не се срамежливи.“
Дали бакнежот е добар показател?
„Начинот на кој се бакнува може да ми открие многу за тоа каква е во кревет. Ако е сензуална и страствена, таква сигурно ќе биде и при секс.“
„Во голем дел од ситуациите, онаа која добро се бакнува има одредени вештини со кои го оправдува тој банкеж.“
„Искуствата се различни. Се случувало девојката одлично да се бакнува, а во кревет да е ужасна. Со оние кои лошо се бакнуваат често целата ситуација е крајно непријатна.“
Што жената која е добра во кревет непосредно кажува пред секс?
„Ништо, не постои работа која може да ја каже или стори за да ја направи попривлечна во моите очи. Но, привлечноста и способноста во кревет немаат врска едно со друго.“
Само еден храбар маж рекол сосема спротивно од останатите и истакнал дека начинот на кој девојките танцуваат може да биде добар показател какви се во кревет.
Што мислите?Неодамна е спроведена анкета меѓу мажите на кои им беа поставени најчести прашања во врска со сексот, па еве што одговориле:
Како о

loading...