Мажите родени во овој знак се најдобри љубовници!

Доколку  сакате  максимално  да уживате  во  сексот покрај некој кој знае  и  е подготвен тоа да ви  го овозможи, идеалниот љубовик за вас е Овенот.Искусните жени велат дека Овенот во кревет е како грмотевица – енергија која одеднаш се ослободува, изненадува и ја остава партнерката без зборови. Значи, страста е загарантирана, а веројатно и неколку оргазми.
Сепак, треба да ги имате на ум овие две „мани“ на Овенот во кревет. Прво, тој сака да доминира. Ако сте од оние жени кои во сексот му се препуштаат на партнерот, тогаш ова нема многу да ви пречи.Друга замерка за астро Овните е нивната брзина. Исто како грмотевиците, и тие брзо згаснуваат т.е. брзаат сексот да го доведат до крајот. Поради тоа, нема да обрнуваат големо внимание на партнерката и нејзините потреби, бидејќи на Овенот сепак најважно му е сопственото уживање.Ако сте во состојба да преминете преку овие „недостатоци“ или да ја скротите нивната природа – ве чека огномет во кревет!Искусните жени велат дека Овенот во кревет е како грмотевица – енергија која одеднаш се ослободува, изненадува и ја остава партнерката без зб

Пронајдете не на следниве мрежи: