Ме силуваше моето момче и неговата банда, па ми го истетовира името на врат

Loading...

Летиша Санчез (20) од Мексико кога имала 14 години била дивлјачки силувана од нејзиното поранешно момче Арон и неговата банда.
Таа вели дека сеуште се бори со траумата , особено кога ќе го види својот врат се присетува на настанот.
-Во нашата куќа огледалата се прекриени, ги избегнувам. Ништо не покажуваше дека Арон ќе направи такво нешто. И дека ќе допушти да ме напаѓаат сите тие мажи- вели Летиша.
Истото и се случило и на нејзината 22 годишна сосетка, на која момчето и го истетовирало целото тело затоа што сакала да раскине со него.
Елена Галација има слична приказна која за да го смири своето насилно момче го истетовирала неговото име на својот колк.
 Летиша Санчез (20) од Мексико кога имала 14 години била дивлјачки силувана од нејзиното поранешно момче Арон и неговат

loading...