Медиумите го поддржаа новиот предизвик кој го прифати Новак

Loading...

Медиумите го поддржаа новиот предизвик кој го прифати Новак.Предизвикот Подели Бакнеж, Подели Бакнеж за Ноле, За Нова Гренд Слем Титула е поддржан од бројни Српски медиуми и други.Акцијата продолжува.Предизвиканите Борис Бекер, Марјан Вајда и Џон Мекинро треба да одговорат на предизвикот, кој е прифатен од Светскиот Рекет Бр.1, Новак Џоковиќ, а започнат од Радан Станковиќ, дете од Скопје, Македонија.Во тек е пристигнување на нови видеа од сите краеви на светот.”Целта е да се соберат 1 милион видеа со бакнежи за Новак и затоа учествувајте во ПРЕДИЗИКОТ ЗА ДЕЛЕЊЕ БАКНЕЖИ и направете свој видео” вели Радан Станковиќ.Предизвикот Подели Бакнеж, Подели Бакнеж за Ноле, За Нова Гренд Слем Титула е поддржан од бројни Српски медиуми и други.Акцијата продол

loading...
Loading...