МЕНАЏЕРКАТА НА ШУМАХЕР СО ДРАМАТИЧНА ВЕСТ: Михаел е во многу тешка состојба!

Loading...

Менаџерката на германскиот возач Михаел Шумахер, Сабине Кем, потврдила дека седмократниот светски шампион во формула 1 се наоѓа во тешка состојба.Шумахер заздравува од тешка повреда на главата од декември 2013 година. Тој цело време бил во кома, а сега е на рехабилитација во својот дом во Швајцарија.
Семејството на славниот возач, на сите начини ги чува информациите за неговото лекување, а во тоа помага и неговата менаџерка.
„Секако, Михаел нема да исчезне, но во овој момент неговата состојба е толку тепка што не можан да откријам ништо. Тоа мора да го разберете“, рекла Сабине и продолжила:
„Сите знаеме дека не смееме да даваме коментари. Едноставно мораме де прифатиме дека семејството сака да ја заштити неговата приватност.“Шумахер заздравува од тешка повреда на главата од декември 2013 година. Тој цело време бил во кома, а сега е на рехабилитација во својот дом во Шва

loading...