Местенка уште на стартот: Објавен резултатот на мечот меѓу Бразил и Хрватска

Дали ФИФА направи лапсуз…Вечерва во 22 часот ќе започне првиот натпревар на светското првенство.
Имено, пред почетокот објавен е резултатот. За што станува збор?Вечерва во 22 часот ќе започне првиот натпревар на светското првенство.
Имено, пред почетокот објавен е резултатот. За што станува збор?

Пронајдете не на следниве мрежи: