Место пари, продолжил да игра Џамбо бинго и добил пежо

Loading...

Добитник на автомобил Пежо 107 на Џек пот Линија од Специјалното коло на Џамбо Бинго е Илија Василев.Својата премија, автомобилот Пежо ја освоил благодарение на претходно освоена помала добивка на игрите на среќа на ДЛМ во износ од 60 денари. Тој, наместо пари, се одлучил добивката да ја претвори повторно во игра, па така си ја обезбедил својата среќна Џамбо Бинго картичка која празнично пријатно го изненадила со премијатаза Џек Пот Линија-автомобил Пежо 107.Само за потсетување,во играта Џамбо Бинго се игра  и за Макси Џамбо добивка вредна над 2.000.000 денари, за Џек пот линија која носи автомобил СЕАТ МИИ, за Џек пот две линии која носи автомобил ФОЛКСВАГЕН АП и секако за добивката Џамбо Бинго која се остварува до 90тиот извлечен број.
МакфаксДобитник на автомобил Пежо 107 на Џек пот Линија од Специјалното коло на Џамбо Бинго е Илија Василев.Своја

loading...
Loading...