МЕТА НА КРИТИКИ: Фејсбук група фотошопира крупни жени за да ги „инспирира“ да ослабнат?!

Loading...

Фотошопот стана синоним за „разубавување“ на фотографиите кои инаку имаат ситни несовршености.
Во повеќето случаи, ова е во ред

loading...
Loading...