Металург го победи ПСЖ!

Металург извојува победа над ПСЖ!Металург го победи најбогатиот клуб во Европа. 
Имено, крајниот резултат е 28-26 во корист на Металург.
Во салата „Борис Трајковски“ владееше голема еуфорија во текот на целиот натпревар.
 Металург го победи најбогатиот клуб во Европа. 
Имено, крајниот резултат е 28-26 во корист на Металург.
Во салата „Борис

Пронајдете не на следниве мрежи: