Металург: Вардар скапо ќе го плати гаѓањето со столче кон противничкиот ракометар

„Да се гаѓа со столица противнички ракометар, во натпревар од Лигата на шампионите, пред очите на претседателот на нашата земја и милиони љубители на ракометот од цела Европа – тоа е некаква извртена љубов кон сопствениот клуб“, стои во текстот кој Металург го објави на својата официјална страница.
 Според Металург, Вардар скапо ќе го плати овој излив на чувства.
„Наместо да реагираат, Комитите едноставно го сокрија во својата маса. Сепак, не можат да го сокријат и од многубројните камери и фотоапарати“, стои во текстот објавен на сајтот на Металург, пропратен со фотографија за која е нагласедно дека е во сопственост на Нова МакедонијаСпоред Металург, Вардар скапо ќе го плати овој излив на чувства.
„Наместо да реагираат, Комитите едноставно го сокрија во својата мас

Пронајдете не на следниве мрежи: