Метеор падна среде Загреб!

Loading...

Метеор падна среде Загреб!Вчера во главниот град на Хрватска паднал метеор. За среќа, нема жртви, ниту повреден,  а дебелиот крај го извлече автомобилот кој е целосно уништен.
Извор: РепубликаВчера во главниот град на Хрватска паднал метеор. За среќа, нема жртви, ниту повреден,  а дебелиот крај

loading...
Loading...