Мицевски: Тиранската платформа е закана

Пратеникот Никола Мицевски од ВМРО-ДПМНЕ од собраниската говорница рече дека СДСМ на секој можен начин пробува да испинува и да ја дефокусира јавноста од Тиранската платформа.Мицевски напомена дека Тиранската платформа е реална и опасна за Република Македонија.
-Барате работи кои што знаете дека не е се така и јас разбирам зошто е целото тоа, затоа што дебатата која што ја водиме овде и прашањата на кои што бараме одговор ние и граѓаните продолжуваат. Пробувате да спинувате со различни работи. Сега слушвавме и дека повторно ќе имало 24 декември. Тоа е само за дефокусирање на македонската јавност и да не се одговори на прашањата кои што ние ги бараме. Тиранската платформа не е банална работа и губење на време. Граѓаните бараат одговори затоа што ова не беше спомнато во предизборниот период, рече Мицевски.Мицевски напомена дека Тиранската платформа е реална и опасна за Република Македонија.
-Барате работи кои што знаете дека не е се така и ја

Пронајдете не на следниве мрежи: