Милан Поповиќ вознемирува тинејџерки со песните на Северина

Loading...

„Се моли маж и на Северина да ги совлада емоциите, бидејќи веќе половина час се обидувам да учам и упорно е прекинува една нејзина песна која тој упорно ја пушта.“
Ова е фејсбук статусот на 17 годишната Миа Бјелогрлиќ, ќерка на познатиот српски актер Драган Бјелогрлиќ. Како што пренесуваат српските медиуми, Драган со семејството живее во истата зграда со Милан Поповиќ во Белград. Ако се верува на статусот на младата Миа, тоа значи дека се уште постојат емоции меѓу нив и дека наводното смирување на двојката, за кое толку многу се зборуваше, е пред нив.
Извор: index.hr„Се моли маж и на Северина да ги совлада емоциите, бидејќи веќе половина час се обидувам да учам и упорно е прек

loading...