Милан Станковиќ откри зошто си отиде од „Ѕвездичките на Пинк“: „Одамна ја чекав замената…“

Loading...

-Одамна ги молев челниците од Пинк да ми најдат заменаПејачот Милан Станковиќ нема да ги оценува децата кои сакаат да станат музички ѕвезди во третата сезона од „Ѕвездичките на Пинк“. Причината не е несогласување со продукцијата, туку ангажираноста на Милан.
-Одамна ги молев челниците од Пинк да ми најдат замена, месечно имам по осум настапи во подалечни земји така што физички тешко се издржува. Ми беше одлично во шоуто и се надевам дека исто толку забавно ќе им биде и на мојое колеги Сале од Тропико бенд и Сергеј Четковиќ, вели Милан Станковиќ.Пејачот Милан Станковиќ нема да ги оценува децата кои сакаат да станат музички ѕвезди во третата сезона од „Ѕвездичките на Пинк“. Причи

loading...