Министерот Цветков денес во посета на општина Кавадарци

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Михаил Цветков денеска ќе ја посети општина Кавадарци.За време на посетата, како што информира ресорното Министерство, министерот Цветков ќе оствари средба со лозарите и ќе ги посети штандовите со вино поставени на плоштадот во Кавадарци.За време на посетата, како што информира ресорното Министерство, министерот Цветков ќе оствари средба со лозарите и ќе ги посети штандовите со вино

Пронајдете не на следниве мрежи: