Минута дневно од оваа вежба ќе ви ги донесе стомачните од соништата! А уште ако ја правите десет минути…

Колку и да ви се чини напорна оваа вежба, воопшто не е така. Но секако, обратете внимание на правилното дишење.Во видеото е детално прикажан целиот тренинг, како и траењето на паузите. Сепак, доволно е да одберете само една од овие вежби и ќе ги имате совршените стомачни мускули.
Секој сака да има рамен стомак, а се разбира никој не сака интензивно вежбање. Сега тоа веќе нема да биде невозможна мисија.
Од прикажаниот тренинг одберете ја вежбата што најмногу ви лежи и правете ја најмногу 10 минути дневно, а резултатите ќе бидат неверојатни.
Можете да се обидете да го правите и целиот тренинг, но внимавајте на правилното дишење и на редовното одмарање.
Во видеото е детално прикажан целиот тренинг, како и траењето на паузите. Сепак, доволно е да одберете само една од овие вежби и ќе ги имате соврше

Пронајдете не на следниве мрежи: