Мишел Обама станува плавуша

Loading...

Кога доаѓа време за промена, Мишел Обама започнува од косата.
 Првата дама на САД Мишел Обама ги изненади сите кога пред неколку дена во посета на „Jessie Trice Community Health Care Center“ во Мајами се појавила со плави прамени во косата. Вакво нијансирање е хит во светот па Мишел не одолеала.
Кога доаѓа време за промена, се започнува од косата.
Новата фризура Мишел ја промовира при посета на школото „Yu Yung Public Charter“ во Вашингтон.  Првата промена ја направи кога во април минатата година се одлучи за кратка фризура.
-Знаете, тешко е да се држи говор кога косата ви е насекаде по лицето-рекла таа. Првата дама на САД Мишел Обама ги изненади сите кога пред неколку дена во посета на „Jessie Trice Community Heal

loading...
Loading...