Мислеле дека бабата ќе сади цвеќиња но кога се доближиле до неа имале што да видат…

Loading...

Она што се случило во Канада кога една баба побарала помош од блиските соседи, па тие ѝ помогнале, делувало како идилична приказна во која луѓето си помагаат едни на други.Ѝ помогнале да донесе земја и цвеќиња до местото до кое сакала, а кога сигнале таму, виделе огромна дупка, а во неа човек кој таа сака да го закопа. 
Сепак, набрзо сфатиле дека станува збор за хумористична скеч серија, која инаку прави видеа врз основа на шеги.
Погледнете ја реакцијата на сите кои се обиделе да ѝ помогнат на оваа баба:
 
Ѝ помогнале да донесе земја и цвеќиња до местото до кое сакала, а кога сигнале таму, виделе огромна дупка, а во неа човек кој таа сака да го закопа

loading...
Loading...