Мислеле дека е гола: Шер се уште згодна и на 68 години

Loading...

Славната пејачка на својата турнеја „Dressed To Kill“ го менува костимот по секоја отпеана песна.Шер на концертот во Бостон храбро облекувала костими кои ништо не и препуштаат на фантазијата.
Највпечатлив бил оној костим со дијамантски реси, под кој пејачката носела само корсет во месо-боја, па сите мислеле дека таа е гола.

 
Пејачката со правилно име Шерлин Саркисјан постојано менува костими на своите настпи. Еднаш пее како египќанка, па како индијанка, па како танчерка во кабаре.
Шер на концертот во Бостон храбро облекувала костими кои ништо не и препуштаат на фантазијата.
Највпечатлив бил оној костим со дијамантски

loading...
Loading...