Мислите ли дека можете да изедете ваков сендвич?

Loading...

Во Бразил овој сендвич е наречен Х ( термин кој се користи како скратеница за чизбургер). Но Х не е само скратеница за чизбургер…
Х сендв

loading...
Loading...