Мистер Бин сеуште не разведен од претходната има врска со многу помлада жена!

Loading...

Роуан Еткинсон се уште не покренал барање за развод иако веќе има љубовница. Заради проблемите во бракот не бил дури ни на свадбата на неговиот внук. Ѕвездата од хумористичната серија „Црна гуја“ и Мистер Бин, по кој лик сними и филм, со кој доживеа урнебесна слава, неодамна ги спакува своите работи и се пресели надвор од семејниот дом во градот Харомеу во Јоркшир.
Со актерката и сопруга Сунетру Састру (52), ќерка на богат индиски инженер, не се имаат видено од 2012 година. Еткинсон велат дека за нивниот 23 годишен брак веќе нема спас.

Комичарот минатата недела не отишол на свадбата на неговиот внук, бидејќи знаел дека сите ќе го прашуваат каде е неговата сопруга.
Веќе подолго време се гледа со помлада жена, но се уште не покренал барање за развод.
Нивната ќерка од татко и ја наследила љубовта кон глумата. Пред седум години гостувала во неговата комедија „Мистер Бин Холидеј“, а во 2004 година се појавила и во друг британски филм. 
Ѕвездата од хумористичната серија „Црна гуја“ и Мистер Бин, по кој лик сними и филм, со кој доживеа урнебесна слава, неодамна ги спакув

loading...
Loading...