Млада девојка преку анимиран GIF ни покажува како успеала да изгуби 40 килограми

Loading...

Инспиративната трансформација на една млада девојка која изгуби 40 килограми стана вистински интернет хит.Инспиративната трансформација на една млада девојка која изгуби 40 килограми стана вистински интернет хит.
Аманда (26) го документирала своето големо слабеење преку фотографии уште од 2011 година. Галеријата која таа ја постави и која досега има 3 милиони прегледувања онлајн, поттикнала корисник на социјалната мрежа Reddit да направи „тајм-лапс“ GIF, кој во 5 секунди го покажува постепеното подобрување на нејзината фигура.
Овој GIF веднаш привлекол огромно внимание. Аманда објаснила дека ослабела благодарение на диета со многу протеини, контролирање на порциите и умерено вежбање. За една година таа стопила 40 од своите 100 килограми.
Трансформацијата на Аманда го покажува намалувањето на килограмите, но и зголемувањето на нејзината самодоверба.Инспиративната трансформација на една млада девојка која изгуби 40 килограми стана вистински интернет хит.

loading...
Loading...