Младенци отвориле подарок од свадба по 9 години: Кога виделе што има внатре…

Loading...

Како и сите младенци, имале многу подароци. Ги отвориле сите, освен еден, од тетка Алисон, на кој пишувало „Не отворајте пред првата расправија“.Кети и Брендон Ган од САД, се венчале пред 9 години.
Кога се скарале прв пат, подарокот не го отвориле. Но, ни кога подоцна се ределе кавгите, не го отворале подарокот. Подарокот на тетка Алисон била последен спас за нивниот брак, бидејќи во него го виделе клучот на среќниот брак, каков што имала и самата скоро 50 години.
Подарокот стоел на полица и бил потсетник на толеранција и упорност. Еден ден, Кети конечно одлучила да погледне внатре. Подарокот содржел две помали обвивки, една наменета на Кети, а другата на Брендон. Во нејзината имало неколку долари со порака дека тоа се пари за шкампи, пица или некое друго јадење кое двајцата го сакаат. И во неговата имало пари со порака дека тие се за цвеќе и шише вино.

Тоа го спасило нивниот брак и сфатиле дека клучот за среќен брак се наоѓа во самите нив.Кети и Брендон Ган од САД, се венчале пред 9 години.
Кога се скарале прв пат, подарокот не го отвориле. Но, ни кога подоцна се ределе кавги

loading...