Многу се пишуваше за НЕГОВАТА БОЛЕСТ: Стигна најновата вест за Бора Чорба

Loading...

Фронтменот на „Рибља чорба“ Бора Ѓорѓевиќ, после подолг престој во болница поради воспаление на белите дробови, пред неколку дена конечно е пуштен дома.Фронтменот на „Рибља чорба“ Бора Ѓорѓевиќ, после подолг престој во болница поради воспаление на белите дробови, пред неколку дена конечно е пуштен дома.
Бора, очекувано, веднаш заминал во Словенија, кај својата девојка Дубравка која како што вели тој му е „најдобар доктор“.

– Нема никаде да настапуваме за Нова Година. Малку рок бендови успеаја да договорат ангажман, но треба и Бора добро да се одмори – изјави басистт на „Рибља чорба“ и како веќе многумина со децении сакаат да кажат – десната рака на Бора, Миша Алексиќ!Фронтменот на „Рибља чорба“ Бора Ѓорѓевиќ, после подолг престој во болница поради воспаление на белите дробови, пред неколку дена конеч

loading...
Loading...