МНОГУМИНА ЌЕ СЕ ЗГРОЗАТ ПОСЛЕ ОВА: Мими Оро ги шокирала сите кога во полицијата пред сите…

Loading...

Старлетата Милица Живановиќ наречена Мими Оро, која поради наводната проституција беше осудена на осум дена затвор, а потоа пуштена по помалку од 48 часа, на полицајците им се пожалила дека луѓето од врвната политика најпрвин ја искористиле а потоа ја наместиле.Мими Оро според наведената дневна листа веднаш после апсењето на инспекторите им раскажала дека не и е јасно зошто е во затвор кога го правела само она што сите други го прават.
Потврдила дека со некои познати личности имала секс но тврдела дека никогаш тоа не го наплатила, како и дека некои од нив добивала подароци.
Таа во еден момент рекла…
„Ова е неверојатно! Сите би да е*ат а само јас да наебам?! Па не може тоа така!Мими Оро според наведената дневна листа веднаш после апсењето на инспекторите им раскажала дека не и е јасно зошто е во затвор кога го правела само

loading...
Loading...